Goedkoopste zorgverzekering

De goedkoopste zorgverzekeringen vergelijken kan u veel geld besparen!

De goedkoopste zorgverzekering vinden? De goedkoopste zorgverzekering vindt u snel en eenvoudig via deze zorgverzekeringvergelijker. Bij het kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering moet u wel rekening houden met het feit dat een budget polis waarschijnlijk goedkoper is dan een natura polis en een natura polis is meestal weer goedkoper dan een restitutiepolis.

Bij de budgetpolis heeft de zorgverzekeraar contracten met een aantal zorgverleners, waar je dan naar toe kan mocht je zorg nodig hebben. Andere zorgverleners worden vaak niet helemaal vergoed door je zorgverzekering.

Met een naturapolis kan je waarschijnlijk terecht bij alle ziekenhuizen (wel checken in de polisvoorwaarden!) maar zullen niet alle specialisten volledig worden vergoed. Ook hier heeft de ziektekostenverzekering contracten afgesloten met bepaalde zorgverleners waar je naar toe kan.

Met de restitutiepolis heb je vrije zorgkeuze. Dat wil zeggen dat je zelf kan kiezen naar welk ziekenhuis je wilt gaan, en welke zorgverlener je zorg zal bieden. Omdat je een grotere keuze hebt, zal je doorgaans ook meer premie moeten betalen. Dit zijn dan ook de duurdere polissen.

De goedkoopste zorgverzekering die het beste bij u past vindt u hier!